Nijmegen Gastvrij!

Solidariteit zonder Grenzen

Maand: oktober 2015

Demonstreer mee op 21 november! Nijmegen Gastvrij!

Op dit moment zijn meerdere plekken op de wereld het toneel van humanitaire rampen als oorlog, geweld en bittere armoede. Vele mensen zijn op de vlucht, zij hebben huis en haard achtergelaten op zoek naar een veiliger, een beter leven. Een deel van deze mensen zoekt in Nederland een veilig heenkomen. Wij vinden dat deze mensen onze solidariteit verdienen, wij vinden dat iedereen zich vrij over de wereld moet kunnen bewegen op zoek naar veiligheid, vrijheid en een gelukkig bestaan.

Meer lezen

Help mee! Pendeldienst Heumensoord –> Demonstratie (en terug)

Vele mensen zijn op de vlucht, hebben huis en haard achtergelaten op zoek naar een veiliger, een beter leven! Wij vinden dat deze mensen onze solidariteit verdienen, wij vinden dat iedereen zich vrij over de wereld moet kunnen bewegen op zoek naar veiligheid, vrijheid en een gelukkig bestaan.

In de praktijk is het debat verhardt . Gevluchte mensen worden vaak onthaald met angst, haat en wantrouwen. Om solidariteit te tonen en een krachtig signaal te geven, voor vrijheid van beweging en tegen vreemdelingenhaat, vindt op 21 november de demonstratie: Nijmegen Gastvrij! Solidariteit zonder Grenzen! plaats. Zie ook ons facebookevenement

Om de vluchtelingen te laten voelen hoe groot de solidariteit is, om hun de kans te geven met de demonstratie mee te lopen, willen wij hun vervoer regelen. Want te voet is het toch vrij ver! Hierbij komen jullie in het spel. Heb jij een Auto, Bus, of iets dergelijks? Help dan om de vluchtelingen een rit naar de Demonstratie en weer terug aan te bieden!

Laat via ons facebookevenement weten of en hoeveel plekken jij aan kunt bieden, en kom vooral naar de demonstratie! Wij zorgen voor de rest!

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén